Search
Close this search box.

Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Maarssen en willen hier ook nooit meer weg. Maarssen heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Maarssen.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Maarssen. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Maarssen nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Maarssen zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Maarssennieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Maarssen en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Maarssen, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Maarssen te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Maarssen.

Het laatste nieuws in Maarssen

Maarssennieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats