Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst Young Engineering 18-09-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst

Wil je graag aan de slag als Monteur Technische Dienst in Waardenburg? Bekijk dan snel deze vacature.

Young Engineering is op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur Technische Dienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Ben jij als Monteur Technische Dienst een persoon die techniek ademt, ben jij flexibel ingesteld en herken jij jezelf in het volgende? Dan ben jij wellicht de Monteur Technische Dienst die wij zoeken. Jij bent als Monteur Technische Dienst iemand die zelfstandig, maar ook in teamband goed kan werken. Jij hebt als basis een technische opleiding zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, autotechniek of soortgelijk. Heb jij geen opleiding maar wel gerichte werkervaring opgedaan? Ook dat is een mogelijkheid. Vanwege de omgeving waarin je werkt, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Spreek jij ook Engels? Dat is mooi meegenomen. Tenslotte beschik jij over je rijbewijs en woon je in de omgeving van Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Technische Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Monteur Technische Dienst

Klinkt deze vacature als Monteur Technische Dienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Young Engineering. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres marlinde@ye.nl en telefoonnummer 681355095. De website van Unknown is http://www.ye.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur Technische Dienst tot Marlinde Landsmeer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Monteur Technische Dienst Young Engineering 18-09-2023

Bekijk nog meer vacatures