Search
Close this search box.

Leidsekade 106 3531 HC Utrecht te koop

Redactie Maarssennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Maarssen en de omgeving van Maarssen. Zoek de ideale woning in Maarssen.

Meer informatie over Leidsekade 106 3531 HC Utrecht 

De woning aan de Leidsekade 106 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 389.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 56 m² en staat op een perceel van . Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
super leuke benedenwoning op één van de mooiste plekjes van Utrecht!

De advertentie van de woning aan de Leidsekade 106 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Maarssen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Leidsekade 106

Postcode en woonplaats

3531 HC Utrecht

Woonoppervlakte

56 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 389.000 k.k.

Interesse in Leidsekade 106 3531 HC Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Blauwe Eik Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Leidsekade 106.

Ben je op zoek naar een makelaar in Maarssen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Maarssen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Maarssen te koop
  2. Leidsekade 106 3531 HC Utrecht