Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Distelstraat 26 3551 TH Utrecht te koop

Redactie Maarssennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Maarssen en de omgeving van Maarssen. Zoek de ideale woning in Maarssen.

Meer informatie over Distelstraat 26 3551 TH Utrecht 

De woning aan de Distelstraat 26 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 429.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 71 m² en staat op een perceel van 76 m². Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Distelstraat 26 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Maarssen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Distelstraat 26

Postcode en woonplaats

3551 TH Utrecht

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

76 m²

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 429.000 k.k.

Interesse in Distelstraat 26 3551 TH Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Wij Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Distelstraat 26.

Ben je op zoek naar een makelaar in Maarssen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Maarssen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Maarssen te koop
  2. Distelstraat 26 3551 TH Utrecht

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Maarssen