Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Service monteur (onderhoudsmonteur) Tempo-Team 23-10-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Service monteur (onderhoudsmonteur)

Wil je graag aan de slag als Service monteur (onderhoudsmonteur) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Service monteur (onderhoudsmonteur). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Service monteur (onderhoudsmonteur) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Service Monteur Koeltechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Service monteur (onderhoudsmonteur)

Klinkt deze vacature als Service monteur (onderhoudsmonteur) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres niek.van.der.meer@tempo-team.nl en telefoonnummer 06-57432434. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Service monteur (onderhoudsmonteur) tot Niek van der Meer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Service monteur (onderhoudsmonteur) Tempo-Team 23-10-2023

Bekijk nog meer vacatures