Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations Tankpersoneel 12-09-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations

Wil je graag aan de slag als Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations in Zoetermeer? Bekijk dan snel deze vacature.

Tankpersoneel is op zoek naar een Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2150 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Winkelmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

LBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Detailhandel

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

2150 – 2300 euro

Solliciteren op de functie van Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations

Klinkt deze vacature als Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tankpersoneel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@tankpersoneel.nl en telefoonnummer 31793168333. De website van Unknown is https://www.tankpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations tot Paul Tuk.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Oplossingsontdekker en klantenheld voor tankstations Tankpersoneel 12-09-2023

Bekijk nog meer vacatures