Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Logistics employee Randstad 21-10-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistics employee

Wil je graag aan de slag als Logistics employee in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Logistics employee. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistics employee te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistics Engineer

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Makelaardij/Vastgoed

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Logistics employee

Klinkt deze vacature als Logistics employee voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres talentcenter.west@nl.randstad.com en telefoonnummer 030 233 7722. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistics employee tot Talent Center west.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Logistics employee Randstad 21-10-2023

Bekijk nog meer vacatures