Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Landmeetkundig medewerker Olympia 21-09-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Landmeetkundig medewerker

Wil je graag aan de slag als Landmeetkundig medewerker in Meppel? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Landmeetkundig medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2773 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Landmeetkundig medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je hebt bij voorkeur ervaring als Landmeter; of ervaring met Auto Cad of een Cad-programma en denkt dat dit vak van landmeting helemaal bij jou past. 

Je bent flexibel inzetbaar, kunt goed communiceren en accuraat;

Je beschikt over een VCA-diploma of bent bereid om deze te halen; (op kosten van Olympia).

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 


Arbeidsvoorwaarden

Lease auto

Laptop en telefoon van de zaak

Interne opleiding

Flexibele werktijden

Pensioensregeling

30 Vakantie- / verlofdagen Vakantiegeld 8.33% (24 vakantiedagen en 6 dagen zoals bijv. de vrijdag na Hemelvaart en de dagen tussen kerst en nieuwjaar in planning door bedrijf). 

Afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen de €2200,- en €2900,- bruto per maand. 

Fulltime baan van 40 uur en dit is excl. de reistijd naar de werklocatie, 2 x 3 kwartier is voor jezelf en alles daarboven is een reis uur van 125%. De reguliere werktijden zijn van 7.30 uur - 16.30 uur.

De auto die ter beschikking zal worden gesteld mag je ook privé gebruiken. Wil je dit niet dan is dit ook een optie. Bij gebleken geschiktheid gaat het hier om een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij een vriendelijk en enthousiast bedrijf. Je start via Olympia in een uitzendcontract en na een jaar direct op contract bij het bedrijf voor onbepaalde tijd, een vast contract. 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Landmeter Maatvoerder

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Advies/Consultancy

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2773 – 2773 euro

Solliciteren op de functie van Landmeetkundig medewerker

Klinkt deze vacature als Landmeetkundig medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 19-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres a.viellevoye@werk.olympia.nl en telefoonnummer 0522 24 52 52. De website van Unknown is https://192.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Landmeetkundig medewerker tot Annemarie Viellevoye.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Landmeetkundig medewerker Olympia 21-09-2023

Bekijk nog meer vacatures