Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Junior IT Support Dag1 31-10-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior IT Support

Wil je graag aan de slag als Junior IT Support in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Dag1 is op zoek naar een Junior IT Support. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior IT Support te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij hebben iemand nodig die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook een passie heeft voor probleemoplossing en het helpen van anderen. Of het nu gaat om problemen met computers, software of netwerken, jij fixt het zonder gedoe. Je blinkt uit in het begeleiden van onze klanten bij technische uitdagingen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

It Service Support Representative

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

ICT

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van Junior IT Support

Klinkt deze vacature als Junior IT Support voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Dag1. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres orhan.cicek@dag1.nl en telefoonnummer 030-7009765. De website van Unknown is http://www.dag1.nl. Je kan je voor deze vacature als Junior IT Support tot Orhan Cicek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Junior IT Support Dag1 31-10-2023

Bekijk nog meer vacatures