Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark Play-in 21-09-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark

Wil je graag aan de slag als Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Play-in is op zoek naar een Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Keukenmedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Horeca

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2800 – 3150 euro

Solliciteren op de functie van Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark

Klinkt deze vacature als Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Play-in. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jansen@play-inutrecht.nl en telefoonnummer 31302099920. De website van Unknown is https://play-inutrecht.nl/. Je kan je voor deze vacature als Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark tot Margot Jansen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Goedbetaalde baan als Shiftleader Keuken (Kok) (overdag) in Adventurepark Play-in 21-09-2023

Bekijk nog meer vacatures