Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Financieel medewerker Dag1 30-10-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Financieel medewerker

Wil je graag aan de slag als Financieel medewerker in Emmeloord? Bekijk dan snel deze vacature.

Dag1 is op zoek naar een Financieel medewerker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Financieel medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Een MBO opleiding in de richting van finance of accountancy;
  • Fulltime (37 uur) beschikbaar;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast ga je als financieel medewerker heel zorgvuldig te werk en werk je resultaatgericht. Omdat je veel in contact staat met mensen is het belangrijk dat jij beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Tot slot vind je het leuk om mee te denken over verbeterpunten en oplossingen en daarin ook jouw visie te delen.


Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Financieel Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Accountancy

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Financieel medewerker

Klinkt deze vacature als Financieel medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 29-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Dag1. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres helga.vankoppenhagen@dag1.nl en telefoonnummer 06 828 717 81. De website van Unknown is http://www.dag1.nl. Je kan je voor deze vacature als Financieel medewerker tot Helga van Koppenhagen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. Financieel medewerker Dag1 30-10-2023

Bekijk nog meer vacatures