Search
Close this search box.

Bekijk de vacature bezorger middag - avond voor bol.com Randstad 27-10-2023

Redactie Maarssennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarssen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature bezorger middag - avond voor bol.com

Wil je graag aan de slag als bezorger middag - avond voor bol.com in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een bezorger middag - avond voor bol.com. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als bezorger middag - avond voor bol.com te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Bezorger

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

16 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van bezorger middag - avond voor bol.com

Klinkt deze vacature als bezorger middag - avond voor bol.com voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres koeriers@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-16065665. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als bezorger middag - avond voor bol.com tot Christy Tijhaar.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarssen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarssen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarssen
  2. bezorger middag – avond voor bol.com Randstad 27-10-2023

Bekijk nog meer vacatures